Onze Diensten

Railtraxx biedt hoogwaardige en concurrerende spoorwegproducten aan op de geliberaliseerde markt. Wij hebben de bevoegdheid om het openbare spoorwegnet in België, Duitsland en Nederland te gebruiken en besturen tevens alle treinen met eigen locomotieven.

Het ervaren Railtraxx-team zorgt ervoor dat uw lading op tijd op de juiste plaats van bestemming aankomt. Bovendien zijn zij zich bewust van het feit dat een trein geen op zichzelf staand transport is, maar deel uitmaakt van een groter logistieke keten waar communicatie een cruciale kwalitatieve rol heeft.

Railtraxx is een klantgericht bedrijf dat vooral focust op veiligheid en het aanbieden van kostenefficiënte producten. De vennootschap werkt nauw samen met verschillende Europese spoorwegondernemingen en gelooft vooral in een samenwerking dat zinvol is voor de eindklant.

Railtraxx biedt laadeenheidproducten aan uit een breed gamma van grondstoffen, zoals intermodaal goederenvervoer, autoverkeer en conventioneel vrachtverkeer.

Railtraxx zet ongeveer 100 treinen (nationaal en internationaa) per week in doorheen België, Duitsland en Nederland. Onze locomotieven werken vanuit Zeebrugge tot aan de Oostenrijkse of Zwitserse grens.

Naast de laadeenheidproducten voorziet Railtraxx ook ‘last-mile activiteiten’ in België. We hebben een op maat gemaakt ‘last-mile netwerk’ in de haven van Antwerpen dat zich verspreidt over 32 verschillende opstelsporen en terminals. In de komende maanden zullen meer ‘last-mile hubs’ worden opgericht. Een trein zal dus enkel aankomen wanneer de lading ter beschikking staat van de klant!

Het huidig bereik van Railtraxx verspreidt zich over een spoorwegnetwerk van 300 km rondom Antwerpen, dat alle grootschalige havens en industriële hotspots omvat. Dit netwerk wordt ondersteund door twee internationale antennes in Bazel en Passau.

De afdeling ‘International Planning and 24/7 Operations’ in Antwerpen plant en volgt actief de monitoring en communicatie op van uw treinreis. Ze helpen u graag verder met eventuele aanvullende vragen over uw trein.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een mogelijke match tussen uw bedrijf en Railtraxx. We staan ​​open voor elk verzoek en Railtraxx kan u van dienst zijn met uitzonderlijk vervoer, transport van afval en transport van gevaarlijke goederen.