Wil je met je expertise bedrijven, de samenleving en het klimaat mee op het goede spoor zetten? Word deel van ons groeiend dynamisch team!

Vacatures

Junior planner

Als Junior Planner zal je deel uitmaken van een multidisciplinair team, bestaande uit dynamische en gemotiveerde planners. Wij begeleiden onze klanten bij de implementatie van de projecten in samenwerking met de andere afdelingen binnen Railtraxx .


Solliciteer nuMeer info

Aspirant treinbestuurder

Bij Railtraxx investeren we ook in de vorming van nieuwe kandidaat-treinbestuurders: zo krijg je een praktijkgerichte opleiding in samenwerking met het Rail Training Institute (RTI). Na deze opleiding en na de nodige lijn- en materieelstudie ben je klaargestoomd om aan de slag te gaan als treinbestuurder.

Solliciteer nuMeer info

Treinbestuurder

Je bent reeds in het bezit van een bevoegdheid om treinen te rijden en ben je geïnteresseerd om goederentreinen te rijden over de belangrijkste spoorassen van ons land tot aan de grenzen met onze buurlanden?

Solliciteer nuMeer info

Assistant traffic controller

Als Assistant Traffic Controller ben je het kloppende hart van onze organisatie en stuur je al onze treinen aan.

Solliciteer nuMeer info

Traffic controller

Als Traffic Controller ben je het kloppende hart van onze organisatie en stuur je al onze treinen aan.

Solliciteer nuMeer info

Finance Manager

You will work closely with the business people and provide legal advice and support in the areas of commercial, corporate and employment law.

Solliciteer nuMeer info
Copyright © 2009 - 2021 Railtraxx.be | Alle rechten voorbehouden | Cookie voorkeurenRailtraxx Privacy Policy