Junior Planner

Railtraxx  NV is een zelfstandig Belgisch spoorwegmaatschappij dat in een Europese context functioneert. Wij leveren geïntegreerde spoorwegoplossingen op maat via eigen middelen of in samenwerkingsverband met onze leveranciers.

Railtraxx hecht veel belang aan de ontwikkeling van duurzame mobiliteit, de zorg voor het milieu en de veiligheid op en rond het spoor. Als jong en dynamisch bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die mee willen helpen met de voortdurende uitbreiding van onze onderneming.

Wij zoeken voor onze vestiging in Antwerpen een Junior Planner


Jouw uitdaging

  • Je beschikt over een Bachelor denkniveau of gelijkwaardig door ervaring
  • Je kan werken met de toepassingen van Microsoft Office
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen en een resultaatgerichte houding
  • Flexibiliteit, kwaliteitsbewustzijn en servicegerichtheid zijn een must
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Je werkt nauwgezet en hebt oog voor detail
  • Je bent stressbestendig en kan onder druk presteren
  • Je hebt een positieve teamspirit, maar weet ook perfect zelfstandig te functioneren
  • Je spreekt vlot Nederlands & Frans en hebt een basiskennis Duits

Als Junior Planner zal je deel uitmaken van een multidisciplinair team, bestaande uit dynamische en gemotiveerde planners. Wij begeleiden onze klanten bij de implementatie van de projecten in samenwerking met de andere afdelingen binnen Railtraxx .

Dankzij jouw nauwkeurige manier van werken en communicatieve skills weet je onze mensen op het terrein te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om hun taken zonder zorgen te kunnen uitvoeren. Hieraan gekoppeld beschik je over een gezonde dosis stressbestendigheid die je toelaat om tijdens onvoorziene omstandigheden snel te kunnen schakelen.

Bij afwezigheid van een van je collega planners doen we beroep op jouw flexibiliteit om onze klanten van het gewenste resultaat te kunnen voorzien.

Wees gerust: we voorzien de eerste maanden voldoende tijd en ruimte voor een intensief opleidingstraject. Je staat er bij ons uiteraard nooit alleen voor; samen met het team lever je een actieve, constructieve en creatieve bijdrage aan ons succes. Op termijn en in functie van jouw capaciteiten krijg je bij Railtraxx de ruimte om te evolueren in lijn met jouw ambities.

Profiel

Bij Railtraxx werk je met jonge mensen in een dynamische, internationale werkomgeving met een unieke en ondernemende bedrijfscultuur. Niet voor niets heeft Trends Gazellen ons dit jaar verkozen tot snelst groeiende KMO van 2018 in de categorie kleine ondernemingen.

We zouden graag voltijds van jouw talent willen genieten en zijn ervan overtuigd een aantrekkelijk salarispakket te kunnen bieden aangevuld met interessante extralegale voordelen

Je komt terecht in een enthousiast en geëngageerd team met een sterke teamgeest, dat jouw inbreng op prijs stelt.

Waarom kiezen voor Railtraxx:

Stuur ons uw cv en motivatiebrief op


Bekijk alle vacaturesSolliciteer nu
Copyright © 2009 - 2021 Railtraxx.be | Alle rechten voorbehouden | Cookie voorkeurenRailtraxx Privacy Policy